3 x 130€ Yht. 390€

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Valmennussopimus:

Tämän tiedoston avulla sinä “asiakas” ymmärrät, mitä voit odottaa meiltä ("Mindful Me- valmennus) ja että hyväksyt odotuksemme sinulta menestyäksesi. Seuraavat viikot ovat kaikki noin 50/50 työtä välillämme! Kun jokainen meistä antaa sille 100%.

Asiakkaana olen vastuussa omasta elämästäni, ja pyrin tekemään mahdollisimman hyviä valintoja valmennuksen aikana. Pyrin hyvään vuorovaikutukseen valmentajani kanssa ja kerron avoimesti, jos jokin vaivaa minua. Ymmärrän, että kaikki tieto mitä käydään läpi valmennuksen aikana, on luottamuksellista, ellei toisin mainita kirjoituksella. 

Tiedostan, että valmennus on kokonaisvaltainen prosessi, joka saattaa koostua elämän eri osa-alueista kuten työstä, taloudesta, terveydestä, suhteista ja uuden oppimisesta. 

Ymmärrän, että valmennus ei sisällä minkäänlaista psykologista diagnoosia tai hoitoa mielenterveysongelmiin liittyen. Tiedostan ettei valmennus ole rinnastettavissa terapiaan, psykoterapiaan, psykoanalyysiin tai muuhun kliiniseen psykologian hoitomuotoon.

Mitä voit odottaa meiltä:

 1. Toimintasuunnitelmat, jotka ovat sinun etusi mukaisia, perustuvat tutkittuun tietoon sekä vuosien yrityksen ja erehdyksen perusteella opittuihin menetelmiin. Ja olemme nyt ymmärtäneet, mikä toimii!
 2. Pääsy verkkovalmennusalustaan, joka auttaa sinua muutoksen prosessissa.
 3. Tuki, rehellisyys, läpinäkyvyys ja empatia: olemme täällä sinua varten
 4. Pääsy ryhmävalmennus-liveihin vaihtuvilla teemoilla valmennuksen ajan.
 5. Pääsy suljettuun yhteisöön
 6. Vastausaika kysymyksiin työpäivinä (arkena ma-pe) klo 9-17

Mitä odotamme sinulta:

 1. Tule paikalle ja tule ajoissa ryhmäpuheluihin ja ilmoita valmentajalle ajoissa, jos et pääse mukaan (aina mahdollisuus katsoa videot tallenteena).
 2. AVOIN VIESTINTÄ kanssamme. Jos jokin ei toimi, kerro meille välittömästi. Jos jokin on vialla, sano se. Viestintä on avain menestykseesi!
 3. Suorita maksut ajoissa. Jos maksua ei suoriteta ajallaan, sinulle annetaan 24 tuntia aikaa suorittaa maksu ennen kuin sinut poistetaan kaikilta alustoilta (Verkkovalmennusalusta, ryhmä jne.)
 4. Ymmärrän, että kaikki Mindful Me -valmennuksen tehtävät ja muut materiaalit on tehty yksinoikeudella juuri sinulle, eikä niitä saa jakaa, myydä tai kopioida kenellekään toiselle henkilölle. Tämä on suojattu Suomen lainsäädännön mukaisesti. 
 5. Lähetä kaikki kysymykset sille suunnatun viestintäkanavan kautta, jotta niihin pystytään vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Huomioi, että jos lähetät viestin toisen kanavan kautta, vastausaika saattaa olla pidempi.

Olemme täällä auttamassa ja tukemassa SINUA ja saavuttamassa sinulle tuloksia. Olethan siis mukana ja teet tarvittavan työn!

Mindful Me -hyvinvointivalmennus

7 viikon online valmennus kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen, sisäisen yhteyden ja tasapainon vahvistamiseen, tietoisen läsnäolon lisäämiseen sekä elämän energian löytämiseen.  

Valmennus tapahtuu verkossa, edeten viikko kerrallaan tietyn teeman mukaisesti. 

Mitä saat:


7 INFORMATIIVISTA MODUULIA: Viikottaiset videot, äänitteet ja harjoitukset, joiden avulla viet oppisi käytäntöön ja osaksi elämääsi. Uusi moduuli julkaistaan aina viikon välein ja voit käydä sisältöä läpi omaan tahtiin, mutta parhaan kokemuksen saamiseksi suosittelen etenemään niiden julkaisutahdissa, yhdessä muun ryhmän kanssa. Materiaalit jää käyttöösi valmennuksen jälkeen.


VIIKOTTAINEN TOIMINTASUUNNITELMA: Jokaiselle viikolle saat toimintasuunnitelman, joka auttaa sinua muutoksen toteuttamisessa ja uusien oppien omaksumisessa.


3 X RYHMÄLIVEÄ : Valmennuksen aikana pääset osallistumaan ryhmävalmennus-liveihin, joissa pääset halutessasi keskustelemaan valmennuksen teemoista. Liveissä Adama vastaa esitettyihin kysymyksiin ja ohjaa harjoituksia, jotka tukee muutoksen prosessia ja syventää oppimaasi entisestään.
Saat aikataulun ilmoittauduttuasi kurssille ja kaikista liveistä tulee myös tallenne, jos et pääse paikan päälle.HENKILÖKOHTAINEN TUKI: Valmennuksen aikana sinulla on käytössäsi valmentajasi Adaman tuki valmennusalustan viestikanavalla. 
saat halutessasi palautetta kirjallisiin harjoituksiin, vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja tietynlaista hyvää tilivelvollisuutta, jotta muutoksia oikeasti tapahtuu. SULJETTU RYHMÄ VALMENNUSALUSTALLA:
Mindful Me -yhteisöstä saat vertaistukea muutoksen matkallesi. tutustut saman henkisiin ihmisiin ja saatat löytää uusia ystäviä. Ryhmän henki on lämmin, kannustava ja ymmärtäväinen.

Maksu kahdessa osassa (3 x 130€). Ensimmäinen erä veloitetaan oston yhteydessä ja loput kuukauden välein.